http://www.e-dymek.com najlepszy sklep z elektronicznymi papierosami
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: surowy boczek  (Przeczytany 3116 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
pitipel
Gość
« : Wrzesień 23, 2007, 15:46:42 »

 Angry
dziecko poszło do sklepu i kupiło zamiast pięciu cienkich plasterków boczku wędzonego - pię szerokich plastrów surowego.
Co z tego zrobic, bo pojęcia nie mam, kurde?  Undecided
Zapisane
moni
UNO

Offline Offline

wiadomości: 5540



« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2007, 15:55:00 »

Ponacieraj ziolami, sola i do piekarnika. Jak sie upiecze i ostygnie to pokroj w plasterki i na chleb   Erotuman Jedzenie

albo podsmaz na patelni dodaj wody zeby sie sos mial z czego zrobic dodaj przyprawy( do tlustosci majeranek jak znalazl), jak sie ugotuje to sos mozna zaciagnac zeby byl gesty i podawac jako mieso do obiadu  :erotuman:Teraz boczek jest porzadny nie to co kiedys . Teraz mamy duzo miesa i takie danie dla tych co lubia sobie troche tlusciej podjesc jest jak znalazl.

O matko ale bym sobie boczek zjadla na chlebek  Erotuman Erotuman Erotuman
Zapisane

marianna
UNO

Offline Offline

wiadomości: 4483



« Odpowiedz #2 : Wrzesień 24, 2007, 11:57:46 »

nic lepszego od moni nie wymyślę - trzeba go upiec: albo w piekarniku i na chleb, albo w garnku (na sos) do obiadu....
jesli za tłusty to mozna usmażyć z innym mięsem - sos będzie o niebo lepszy Smiley
Zapisane

Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do: